Linda


Wat ben ik blij dat ik terecht ben gekomen bij 
Ben jezelluf.

Na mijn burn-out beef ik,(ondanks therapie) met veel onrust in mijn hoofd en lijf rondlopen. Ik wist niet meer zo goed wie ik was en kon bepaalde contacten totaal niet begrijpen. Uit zelfbescherming trok ik dan vaak een muur op, maar dat maakte dat ik me nog meer alleen voelde. Ik voelde me vaak ook verdrietig en boos en daar kreeg mijn lijf last van.

Door Bouke’s inzichten, gesprekken en oefeningen heb ik zoveel los kunnen laten en bouw ik langzaam aan mijn eigen “ik” weer op, zoals ik het zelluf wil, met rust in hoofd en lijf. Trots op wat ik geleerd heb.

Dank je wel Bouke, dat ik door jou weer voor mijzelf mocht kiezen en alle inzichten die je mij gegeven hebt.


Anja


Elke keer weer een openbaring in het ontdekken van o.a. inzichten, gevoelens en herkenning. Is echt een aanrader voor iedereen, of je nu pedagogische medewerker, gastouder, ouder, leraar, enz bent. Je leert jezelf heel goed kennen wat je weer kunt gebruiken in het begeleiden van de kinderen. Bouke is een super begeleidster.

Dank je Bouke voor alles.


Marisja


Dit is zeker een aanrader voor iedereen. Ik heb zoveel over mezelf geleerd en ook tips meegekregen hoe ik met dingen om kan gaan, dat is zo fijn! En al volop bezig met mijn doelen!

Bouke het was echt heel erg fijn! Super bedankt!