Linda


Wat ben ik blij dat ik terecht ben gekomen bij Ben jezelluf.

Na mijn burn-out bleef ik, ondanks therapie, met veel onrust in mijn hoofd en lijf rondlopen. Ik wist niet meer zo goed wie ik was en kon bepaalde contacten totaal niet begrijpen. Uit zelfbescherming trok ik dan vaak een muur op, maar dat maakte dat ik me nog meer alleen voelde. Ik voelde me vaak ook verdrietig en boos en daar kreeg mijn lijf last van.

Door Bouke’s inzichten, gesprekken en oefeningen heb ik zoveel los kunnen laten en bouw ik langzaam aan mijn eigen “ik” weer op, zoals ik het zelluf wil, met rust in hoofd en lijf. Trots op wat ik geleerd heb.

Dank je wel Bouke, dat ik door jou weer voor mijzelf mocht kiezen en alle inzichten die he mij gegeven hebt. 


Anja


Elke keer weer een openbaring in het ontdekken van o.a. inzichten, gevoelens en herkenning. Is echt een aanrader voor iedereen, of je nu pedagogische medewerker, gastouder, ouder, leraar, enz bent. Je leert jezelf heel goed kennen wat je weer kunt gebruiken in het begeleiden van de kinderen. Bouke is een super begeleidster.

Dank je Bouke voor alles.


Marlene


Wat een reis! Ik heb mijn doelen op een rijtje gezet en nu ben ik bezig om het waar te maken! 
Een super aanrader voor iedereen!!
Bouke, dank je wel voor alle dagen, jij bent een super begeleidster. Zo dankbaar om de cursus te hebben gevolgd. Dank je wel!


Marisja


Dit is zeker een aanrader voor iedereen. Ik heb zoveel over mezelf geleerd en ook tips meegekregen hoe ik met dingen om kan gaan, dat is zo fijn! En al volop bezig met mijn doelen!

Bouke het was echt heel fijn! Super bedankt!


Bianca


Zeker een aanrader voor iedereen. Weer zoveel over mezelf geleerd. 
En wonderbaarlijk hoe je iedere keer als je iemand spiegelt bij dingen van jezelf komt.Bouke is echt een geweldige begeleidster.
Nogmaals dank je wel Bouke.