Je bekijkt nu Synchroniciteit

Synchroniciteit

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tips

Wow…hoe mooi ????????

Ik ben op dit moment bezig met de voorbereiding van dag 2 van een training aan gastouders. Specifiek met het onderdeel synchroniciteit: een zinvolle vorm van toeval van uiterlijke en innerlijke gebeurtenissen, die zelf niet direct verbonden zijn (Carl Jung).

Ineens valt alles op zijn plek, ik heb er tintelingen van over heel mijn lijf, moet gewoon huilen van blijdschap.

Gisteravond tijdens het jaarprogramma ‘Leef je mooiste leven’ van Michael Pilarczyk ging het ook over doelen en dromen waarmaken. Tijdens de visualisatie kwamen zo’n geweldig mooie, heldere beelden in me op. Precies datgene wat ik echt ga doen.

Trainingen verzorgen aan mama’s, die hun droomleven kunnen leven, zodat ze weer vrij, blij en relaxt in het leven staan. Trainingen voor jongeren om hun passie te vinden, deze omzetten in doelen en dromen en stappen zetten. En uiteraard trainingen voor professionals, om ook hun passie te volgen en dromen en doelen te gaan leven.

En hoe ‘toevallig’ dat dag 2 van de training, die ik nu aan het voorbereiden ben, in het teken staat van concrete wensen formuleren, visualiseren en de eerste stap zetten!

‘Toevallig’ ga ik in april deelnemen aan een training voor de school waar ik werk, een programma voor studenten en we starten met doelen stellen.

Tjonge…wat een ‘bevalling’ zeg! Een OPEN-ba(a)ring

En ‘toevallig’ is tijdens de les van Michael Pilarczyk gisteravond het 3e kindje van mijn nicht geboren.

Dankbaar voor en zin in de start van een nieuw leven ????????❤️