Je bekijkt nu Invloed met impact

Invloed met impact

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tips

Internationale vrouwendag 8 maart 2021 ????

Hmmm…gendergelijkheid ???? Ik heb zelf eigenlijk nooit echt verschil ervaren tussen mannen en vrouwen. Natuurlijk, omdat ik alleen door mijn moeder opgevoed ben. En mijn broer moest ook gewoon de ‘meisjes-dingen’ doen, lees huishouden, Goede tijden, slechte tijden kijken en voetbal moest hij boven op een kleine tv kijken ????

En als je als vrouw gelooft dat je alles alleen moet doen, komt dat omdat je geen hulp in wilt of durft te schakelen. Waarom zou je alles in huis, inclusief zorgen voor de kids alleen moeten doen, terwijl je er ook nog bij werkt?

Mannen helpen echt graag als je ze aangeeft dat ze nodig zijn en je hun hulp kunt gebruiken.

Wanneer je op een hogere positie op je werk wilt komen, kan dat zeker ook. Vrouwen hebben namelijk net zoveel potentie als mannen, zolang je maar gelooft in jezelf.

Ik geloof erin dat wanneer je opkomt voor jezelf en je eigenwaarde kent, dat je dan bent waar je moet zijn. Vrouwen kunnen met hun positiviteit, empathie, zorgzaamheid, kracht en liefde zorgen voor verbinding.

En is dat niet waar we nu allemaal zo’n behoefte aan hebben? ???????? Girlpowerrrrr ❤️

#mama #internationalwomensday2021 #impact