Onderwijzend personeel

Door mijn 15 jaar ervaring in het onderwijs, met een warm hart voor leerlingen kan ik jou coachen, motiveren en inspireren op verschillende gebieden. Ik zou je een kijkje gunnen in de keuken van je collega’s om van elkaar te leren. Mijn hoogste doel is om jou weer blij en gelukkig voor de klas te zien, zodat leerlingen het fijn vinden om les van jou te krijgen. Samen kunnen we kijken naar het voorbereiden van leerlingen op de wereld van morgen, waarbij een heel gevarieerd scala van werkvormen mogelijk is. Hoe zou het zijn om het eens anders te doen, dan anders? Uit je comfort-zone stappen, that’s where the magic happens.

Stel jij jezelf weleens de volgende vraag: “Zou ik bij mezelf in de klas willen zitten?”

De klas is een spiegel van je ziel, m.b.v. de PresentChild-methode kan ik je de cadeautjes van je leerlingen laten zien. Prachtig om te zien hoe leerlingen hun best doen voor het geluk van jou als docent. Geweldig IN-ZICHT en goed voor je ONT-WIKKELING, zodat je weer in je (leer) KRACHT komt.

Samen nieuwe inzichten delen en nieuwe dingen creëren met je team om de verbondenheid met elkaar te voelen.

Heb je burn-out-klachten of zit je met een burn-out thuis? Hoe rot je je nu ook voelt, het komt goed, there’s a way out. Wanneer je eerst weer in je energie en kracht komt en vanuit daar leert je grenzen aan te geven en balans vindt in ontspanning en inspanning.

Wil je een keuze maken, knopen doorhakken, eindelijk die afslag nemen op de rotonde, i.p.v. steeds hetzelfde rondje rijden?

Samen kijken naar je talenten, jouw mogelijkheden. Waar word jij blij van? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Ik voel me pas goed als ik weer lachende docenten en blije leerlingen zie, die graag uit bed komen voor inspirerend onderwijs.

Want…zoals Loesje zegt: “Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen.”

 

classroom-1660223__180