Ervaringen training

Juli 2017

• Interessant wat een kind je kan spiegelen zonder dat je er altijd bewust van bent. Geleerd hoe ik naar mijn kind kan kijken en de vertaalslag naar mezelf kan maken. De trainers heb ik als fijn en rustig ervaren. Ze nemen de tijd en aandacht ook voor de persoonlijke verhalen van iedereen. Deze dag zit goed in elkaar.

• Eye-opener, ja echt waar, je kind spiegelt je. Je maakt een stap, samen met andere ‘zoekende’ collega-mama’s (deze cursusdag waren alleen moeders aanwezig) Herkenning en erkenning. Ik heb de trainers als zeer positief, bedreven en vanuit passie ervaren: mooie mix. Rust!! Tip: partnerstuk, wat in boek staat, nog graag aangestipt. Tops: DELEN, samen een mooie aanvulling op het boek. Super en liefdevol gezorgd! Warm bad!!!

• Meer inzicht in hoe (mijn)kinderen (mij) spiegelen en hoe je een vertaling kunt maken van wat je kind jou laat zien. De trainers zijn heel kundig, fijne sfeer(scheppend). Goede verdeling tussen de ‘taken’ van de trainers. Tips: misschien een vervolg hierop. Tops: Fijn dat er ook zo goed voor ons gezorgd wordt (soepje, lekkere dingetjes, thee/koffie, leuk notitieboekje, labeltjes) Het was helemaal af.

• Fijn, de vraag naar meer info, interesse in verdieping. De trainers waren rustig, geduldig en ervaren. Na uitleg vond ik dit goed zoals het nu was. 1 Op 1 brengt meer diepgang, specifiek.

• De verwondering dat alles wat je ‘verwacht’ of wenst van je kind uiteindelijk aan mijzelf is om op te pakken. Zachtheid m.b.t. het proces waar elke moeder/vader in zit. Veilig hoe Paula de dag inleidt, heel rijk om van Rian en Bouke aanvulling te krijgen. Jullie enthousiasme was voelbaar. Tip: rust bewaren. Tops: ‘De dingetjes’, het vlot aan de gang gaan en zelf schrijven vind ik fijn. Ook hoe er in de groep tekst werd omgezet en ingegaan werd op vragen. Ik heb destijds 3 avonden gevolgd, dat was een fijne aanpak.

• (Nog) Meer inzicht gekregen wat mijn zoon mij wil duidelijk maken. De trainers waren heel prettig en gemoedelijk. Ik vind het interessant en ik ga zeker het boek lezen.